top of page
  • Foto van schrijverLindsey De Grande

2018: Sport Coaching

Hallo iedereen!


Even geen update over mijn reilen en zeilen, maar wel een update over m’n professionele bezigheden. Zoals velen van jullie al weten, is sport voor mij de rode draad in m’n leven. Mijn passie, en heel vaak mijn houvast! Het houdt me letterlijk en figuurlijk recht, wanneer ik soms denk alleen maar te kunnen vallen! Het geeft me zoveel meer, dan ik er in hoef te steken!

Deze passie wil ik graag delen met mensen die een sportieve doelstelling willen bereiken, met een individueel, op maat gemaakt trainingsschema/oefenschema, al dan niet onder persoonlijke begeleiding ! Op een gezonde, verantwoorde, maar ook een leuke en uitdagende manier wil ik jullie aan het sporten krijgen, én houden! Samen op weg, naar een fittere versie van jezelf! Samen op weg, naar een leven, dat je écht kan leven!

Naast m’n dikke 20 jaar loopervaring, heb ik ook m’n wetenschappelijke bagage door m’n diploma master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Bagage die ik ben blijven aanvullen met bijkomende opleidingen, literatuur en werkervaring. Mijn kennis op het gebied van oefentherapie, blessurepreventie, trainingsschema’s en inspanningsfysiologie blijf ik met plezier verruimen en wil ik nu graag op professioneel vlaak inzetten als sport coach.

Ik weet helaas ook, hoe het voelt wanneer een lichaam niet gezond functioneert. Wanneer topsport, weer sport wordt, en soms nog amper sport te noemen valt. Dan wordt het een uitdaging om met beperkte energie, toch zo fit mogelijk te blijven. En om met beperkte fut, toch fun te vinden in wat je wél kan doen. Een evenwicht zoeken en vinden, tussen inspanning en ontspanning.

Heb je dus een loopdoel in je hoofd, maar weet je niet hoe je er aan moet beginnen? Wil je rug-en/of nekoefeningen doen, maar kan je wel wat begeleiding gebruiken? Heb je je ogen laten vallen op start-to-run, of wil je net een marathon uitlopen of sneller lopen? Ben je blessuregevoelig, waardoor je sportief doel al in het water valt, nog voor je goed en wel begonnen bent? Of wil je juist iets doen aan je gewicht, gezondheidsproblemen of spieren? Kijk dan zeker eens op de pagina op m’n website, neem gerust contact op, en wie weet kunnen we binnenkort samen op weg, naar het bereiken van jouw (loop)doel!

17 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page